.

.

viernes, 4 de diciembre de 2015

ELS MITJANS CENSUREN A UNITAT POPULAR - ESQUERRA UNIDA

UNITAT POPULAR DE CASTELLÓ AL MOMENT DEL COMENÇAMENT DE CAMPANYA


Anit vam fer una pegada de cartells simbòlica, com sempre s'ha fet. Els mitjans de Castelló estaven convocats, com sempre s'ha fet. Avui el diari Mediterráneo només trau als quatre partits que recolza el capital i, una vegada més, silencien la veu d'Unitat Popular -Esquerra Unida i no fan ni referència a nosaltres.

Qui està prop de la política castellonenca sap que hi han partits que no tenen ni la més mínima estructura, que no tenen gent darrere i que ni siquiera trauen cartells dels seus candidats de Castelló i trauen els de València o només els de la presidència perquè, una vegada més, juguen a enganyar als ciutadans.


CANDIDATS AL CONGRÉS I AL SENAT
Seguim sense eixir en la premsa i així seguirem perquè així està manat pels que no volen que res canvie al nostre país. Però no vos equivoqueu, no ens trauen però existim, existim i treballem incansablement perquè no només s'escolten les veus del IBEX35, les de la TROIKA o les de Merkel. Treballem i treballarem perquè la veu de qui estem patint aquesta estafa anomenada crisi s'acabe i puga'm tornar a tindre veu el poble.

Tu ara pots comprar el que la premsa et diu i tragar amb tot sense pensar o fer un exercici de llibertat individual i pensar, reflexionar lliurement i després actuar en conseqüència i en valor, sense deixar-te portar ni per les modes, ni pels mitjans de comunicació.

Està en joc el nostre futur, el de totes i tots nosaltres, la gent del poble. El d'ells, els de dalt, ja el tenen assegurat, ara només volen assentar-lo i consolidar-lo de per vida amb el teu vot.

Tu tries, si ser lliure o entregar-te a la política espectacle, que no aporta cap contingut polític, més enllà del que pot tindre cantar una nana, posar-se una samarreta amb eslògans populistes i cridar al parlament per a després, quan estàs al govern, fer tot el contrari, o donar suport a qui queda segon en una carrera de cars, o al que fa més cistelles en prime time.

CANDIDATS D'UNITAT POPULAR CASTELLÓ
La política és una altra cosa. Nosaltres no eixim als mitjans de comunicació perquè la consigna està donada, no volen que s'escolte la veu de la gent. Però estem i estarem, treballem i treballarem.

Pensa per tu mateix i si creus que amb el teu esforç pots canviar les coses, digues prou a la manipulació. Sumat a la veu de la Unitat Popular.


PER UN ALTRE PAÍS UNITAT POPULAR - ESQUERRA UNIDA