.

.

domingo, 13 de diciembre de 2015

ALBERTO GARZÓN FA ESCLATAR D'IL.LUSIO Al PAÍS VALENCIÁ

ALBERTO GARZÓN AMB SEBASTIÁN BRETONES I RICARDO SIXTO PER UN NOU PAÍS

No podia ser d'un altra manera. Alberto Garzón ha omplit aquest matí el pabelló del Cabanyal de València. Milers de persones han rebut a Alberto Garzón en un lloc tant emblematic de València com es el Cabanyal.

MILERS DE PERSONES AL CABANYAL AMB GARZÓN
El Cabanyal de València, un barri que ha sofert durant dècades els atacs del neolliberalisme, de les politiques de retallades de drets, com molta gent en tants altres barris de tantes altres ciutats del nostre País, es un simbol de la lluita del poble que caracteritza a Esquerra Unida - Unitat Popular amb Alberto Garzón.




Si, perquè es Alberto Garzón l'unic candidat a la presidencia del govern que veritablement encapçala la recuperació d'eixos drets perduts i l'adquisició d'altres molts que ens corresponen i que mai sen's ha permés tindre

Eixe es l'espirit de lluita continuada que caracteritza a la gent d'Untitat Popular-Esquerra Unida. "El dret a la vaga es guanya fent vaga" ha remarcat Alberto Garzón, recordant les paraules de Marcelino Camacho.

ALBERTO GARZÓN AMB SEBASTIÁN BRETONES
Alberto Garzón ha parlat de la necessitat de deixar-se, d'una vegada per totes, de reformes i resformes que només fan que destruir l'estat de benestar, beneficiar l'acomiadament de treballadores i treballadors, la contractació en precari de treballadors que son utilitzats com a mà d'obra barata a la que es pot maltractar perquè ha quedat totalment desprotegida per l'estat, perquè han quedat en mans d'una oligarquia que només pensa en els benecifis dels de dalt a costa del treball dels de baix.

Per aixó, es necessari que afrontem un procés constituient, una nova constitució que ens dote d'una protecció de drets i de llibertats com a poble i que pose en el centre a les persones. Una coonstitució que ens conduisca a una Repùblica en la que cap persona estiga per damunt de la resta.

Garzón ha deixat clar que estem en una situació d'emergència social on la creació de llocs de treball es prioritaria i necessaria per a reactivar una economìa, la microeconomia, que lluny de reactivar-se,com està afirmant el Partit Popular, està en un clar procés de regresió.

Per a crear 1.000.000 de llocs de treballs públics durant el primer any de legislatura, Alberto Garzón ha parlat de la proposta de treball garantit on els treballadors seran contractats per l'estat amb un cost de 9.400 milions d'euros, una xifra que, comparada en els 70.000 milions d'euros que l'estat a regalat a la banca, resulta més que assumible per l'estat.

L'acte, on la passió i la il·lusió per un nou país han sigut desbordants també ha tingut el seu record a les víctimes de la violència masclista, perquè acabar amb el terrorisme masclista també és una de les prioritats d'Unitat Popular.

Feminisme, ecologisme, rupturisme, igualtat entre les persones, gratuïtat dels serveis públics com són l'educació i la sanitat, recuperació dels sectors estratègics com és el sector energètic, perquè cap persona passe fred, perquè no ens roben cada mes en la factura de la llum, reconeixement dels drets dels discapacitats i dels dependents i aplicació de totes les mesures (socials i econòmiques) necessàries perquè les persones més desfavorides puguen sentir-se veritablement integrades en la nostra societat.

Tots aquests són valors que defensa Alberto Garzón, que defensem Unitat Popular- Esquerra Unida, valors com l'honradesa, la capacitat de treball organitzat, capacitat de govern per als de baix. Eixos són els nostres valors, els que has de recolzar el pròxim 20 de desembre si de veritat vols un nou país.

Sense dubte, la d'avui al Cabanyal ha sigut una gran jornada on Alberto Garzón ha deixat clar que l'esquerra està més preparada que mai per a afrontar el gran repte de construir un nou país.