.

.

sábado, 28 de noviembre de 2015

UNITAT POPULAR. UN PROJECTE DE TRANSFORMACIÓ DEL PAÍS

Unitat Popular de Castelló es prepara amb força i amb il·lusió per a les pròximes eleccions generals del dia 20 de desembre. Els últims mesos hem anat fent assemblees cada setmana, sense excepció, recorrent totes les poblacions de la província i sumant gent, cada setmana més.

És molt il·lusionant veure com la gent se suma a un projecte que neix i creix des de la veritat, des de les ganes de transformació social, construït des de les bases, que son les que prenen totes les decisions. En Unitat Popular tot es vota per l'assemblea perquè la nostra màxima és la democràcia directa. Una persona, un vot.

Hem de dir que, lluny de caure en el parany d'altres formacions, que només fan política a colp de titular de premsa i d'enquestes, Unitat Popular- Esquerra Unida construïm un projecte de llarg recorregut, que no es queda en el 20 de desembre.  Al contrari, la data de les generals és només una data, la primera que tenim per davant, la primera oportunitat de contar-li a la gent quin país volem i com volem construir eixe país més just, on els treballadors recuperem els drets que ens atorga la constitució i que les polítiques del PP i PSOE ens han usurpat.

El dret a un habitatge digne, el dret al treball, el dret a la igualtat d'oportunitats són drets bàsics que no són negociables i que les polítiques de dretes han convertit en reivindicacions revolucionàries. És per això la nostra postura és implacable i innegociable.

Els drets de les persones no son mercaderies, ni es compren ni es venen, es respecten i es protegeixen com el gran tresor que son, perquè recuperar i protegir els nostres drets és construir una societat lliure i democràtica, tot el contrari del que vivim al nostre país en aquest moment.

Unitat Popular-Esquerra Unida treballem per un país on les persones puguen tornar a treballar, a exercir la seua professió i no es passen la vida suplicant misèries per a poder arribar a final de mes. Unitat Popular- Esquerra Unida tenim elaborat un programa de govern que posa en primer lloc a les persones i per això l’eix central del nou país que anem a construir, amb l’ajut del poble, es la proposta de treball garantit on l’estat crearà un milió de llocs de treball en el primer any de legislatura.

Et preguntaràs si econòmicament es possible. No només és possible sino que és absolutament viable. El pla de treball garantit li costarà a l'estat 9.400 milions d’euros nets, és a dir, una tercera part del que li hem regalat a Bankia.

Necessitem mesures d’emergència perquè el neoliberalisme i el poder oligàrquic ens han abocat a la misèria, a la pobresa energètica, a què 1/3 dels nostres xiquets visquen en situació de pobresa, a què les famílies perguen els seus habitatges i els diners que han pagat durant anys pels habitatges que els bancs furten.

La recuperació dels sectors productius que PP i PSOE hi han destruït els darrers anys i que ens han portat a l’esclat de la bambolla immobiliària, són la base de la construcció d’una nova societat, on el sector agrícola recupere el seu paper productiu, on l’agricultor tinga unes condicions de vida dignes i puga viure del seu treball.

La reindustrialització del país és necessària, la recuperació dels sectors estratègics com és el sector energètic (enèrgies netes i energies renovables) o el de comunicacions, la transformació de l’actual sistema educatiu, totalment fracassat, en un altre on ensenyem als nostres menuts i als nostres joves a pensar amb llibertat i a formar-se en valors contraris als actuals, que inciten a l’especulació i a la competitivitat mal entesa on el Company es converteix en rival, en enemic.

La inversión en I+D+I per a formar a la nostra gent en els camps de la investigació i evitar que se’n tinguen que anar a l’extranger a treballar, es una clau important de la construcció d’un nou país, modern i amb capacitat de gestió dels seus recursos fisics i Intel.lectuals

Sabem que la tasca és dura i és llarga, però és imprescindible i estem disposats a afrontar-la, amb l’ajut de la gent, que dia a dia se suma al nostre projecte i ens dona forces per a confiar i creure en eixa transformació social, econòmica i de valors.

Totes i tots junts canviarem el nostre destí perquè tenim clar que som el poble i que el poble és qui ha de recuperar la seua veu i els seus drets.

Unitat Popular – Esquerra Unida vos convidem a totes i a tots a sumar-vos al nostre, al vostre projecte i construir una societat molt més justa per a totes i tots nosaltres.

SUMA´T A UNITAT POPULAR- ESQUERRA UNIDA. CONSTRUÏM UN NOU PAÍS