.

.

lunes, 30 de noviembre de 2015

UNITAT POPULAR EN DEFENSA DELS PROCESSATS PER VAGA

Unitat Popular Vila-real ha participat en l'acte  de la Comissió Internacional en Defensa dels 300 processats per vaga a Espanya, acte que ha tingut lloc en la seu dels Serveis Socials de Vila-real.

Ha sigut un acte informatiu sobre els acords i els passos que s'estan donant tant a nivell estatal com internacional, per a arribar a la meta que és la derogació de l'Article 315.3 del codi penal.

S'ha fet palés l'atac que representen la utilització d'aquest article per a aquells que intenten defensar els drets laborals i de vaga.

L'organització està satisfeta amb l'acolliment que s'està tenint en organitzacions d’altres països amb els quals s'ha entaulat diàleg. I s'ha fet ressenya que no solament són aquests 300 sinó que hi ha molts més que per diferents motius no estan comptabilitzats.

Per rematar s’ha anunciat que es continuaran fent actes, movilizacions, fins que s’aconseguisca l’anul·lació de este artícle,  i se te previst fer un mítin per al 5 de febrer.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unidad Popular Vila-real ha participado en el acto de la Comisión Internacional en Defensa de los 300 procesados por huelga en España, ha sido un acto informativo acerca de los acuerdos y los pasos que se están dando tanto a nivel estatal como nacional, para llegar a la meta que es la derogación del Artículo 315.3 del código penal. El acto se ha desarrollado en    la sede de los Servicios Sociales de Vila-real.

Se ha hecho hincapié del ataque que representan la utilización de este artículo para aquellos que intentan defender los derechos laborales y de huelga.

La organización está satisfecha con la acogida que se está teniendo en otros países con los que se ha entablado diálogo. Y se ha hecho reseña de que no sólo son estos 300 sino que hay muchos más que por diferentes motivos no están contabilizados.


Para terminar se ha anunciado que se continuará haciendo actos, movilizaciones hasta que se consiga la anulación de este artículo, y se tiene previsto un mitin para el 5 de febrero.