.

.

domingo, 22 de noviembre de 2015

TROBADA PROGRAMATICA ESTATAL




TROBADA ESTATAL PROGRAM'ATICA UNIDAD POPULAR



El dissabte que ve, 28 de novembre, es celebra la trobada programàtica d'Unidad Popular, en Saragossa. En Unitat Popular continuem treballant en les propostes programàtiques que afecten, tant a tot el territori estatal, com als problemes que al País Valencià i a la província de Castelló ens afecten.

Per a nosaltres el més important és dur la veu de la gent al congrés de diputats i tindre la força suficient per a poder revertir les situacions de desequilibri social que s'estan produint els darrers anys. Per això, tant Sebastián Bretones López, candidat al congrés, la nostra veu a Madrid, com un nodrit equip de companyes i companys, estarem en Saragossa, concretant totes aquestes propostes que afecten el nostre territori i que hem anat recollint de les diferents reunions amb els col·lectius socials i de les nostres experiències al carrer.

El programa d'unitat Popular és el programa de la gent. És hora de què totes i tots tinga'm veu al congrés. És hora de què guanyem les institucions amb un programa rupturista i de transformació social que acabe, d'una vegada per totes, amb esta estafa que tant de mal està fent en la nostra societat i que, si no li posem remei d’immediat, tindrà conseqüències estructurals que afectaran les pròximes generacions.